13 јули 2008

12 јули 2008

gay prikazna

НАЈТАЖНАТА ЉУБОВНА ПРИКАЗНА:
Ej mangupe, se sekavaš li na našeto prvo tango? Se sekavaš li na šamarot sto ti go udriv koga sakaše da me bakneš?? Se sekavaš li na drzenjeto za race, na trčanjeto po avtobusot? Se sekavaš li na cvetot što mi go podari? Ne znam dali beše sinolička ili temjanuška, no ja imaše bojata na tvoite oči. Cvetot mi padna, jas se navednav da go zemam. No, ti mi reče deka ne e tolku vreden za da se navednuvam. Utredenta mi donese cvekinja, no nitu eden ja nemaše bojata na tvoite oči!
Ej mangupe, se sekavaš li koga dojdov pred "BONI" i sakav da te baknam, a ti se trgna i mi reče: "malečok ne te sakam poveke i mislam deka nema smisla da bideme zaedno".Ti rekov 'zdravo',a ti go svrte grbot i jas počnav da čekoram. Sakav da bide laga. Zemav list hartija i počnav da go grizam. Mislev deka toa ke mi pomogne da ja goltnam plunkata što mi go stegaše grloto. Počuvstvuvav raka na moeto ramo. Se svrtev toa beše TI. Se nasmevna i mi reče: "Malečok denovive so moite roditeli zaminuvam za Svajcarija." Togas počnav da trčam.Vo učilišteto mi zvonea tvoite zborovi da se zaboravime.
Edno vreme se dopišuvavme, a potoa svativ deka ljubovta preku pisma ne e vistinska i deka ne treba da se sakame ako ne postoi idnina za nas.Vo poslednoto pismo što ti go napišav imaše edna stara Japonska pesna koja velese:DA LJUBIS E ISTO KAKO DA PEES, A NE POSTOI PESNA BEZ KRAJ.
Prestanaa i tvoite pisma. No eden den zabelezav pismo na mojata masa adresirano za mene. Vo nego pišuvase: "Malečok na 12-ti so roditelite se vrakame za Skopje zasekogaš.Na 13-ti ke ti se javam. Ako ne sakaš da razgovarame samo spušti ja slušalkata, a ako sakaš mozeme da se najdeme pred 'BONI' kako nekogaš i koj veli deka ne postoi pesna bez kraj...Go očekuvam tvojot povik."......
....Ova pismo e pronajdeno kaj trupot na edno momče so iseceni veni, a do nego vesnik otvoren na 13-ta strana. Vo nego so golemi bukvi pišuva:
AVIONOT STO TREBASE DA PRISTIGNE OD SVAJCARIJA, SE SRUSI VO BLIZINA NA JUGOSLOVENSKATA GRANICA. PREZIVEANI NEMA. ISTRAGATA E VO TEK!
* * * * * * * * * *
"Imam 41 godina i verovali ili ne doznav deka sum gay pred godina dena, koga zapoznav postar čovek, povozrasen od mene deset godini, koj mi ja otvori vratata do togas nepoznato, so koj sum rabotel raboti za koi nesum ni smeel da gi pomisluvam i so koj sum i ponatamu vo tajna veza.
Se zapoznavme slucajno na edna poslovna večer, posle koja otidovme na po edna časa alkohol, a koga kafičot se zatvori, me pokani kaj nego da prodolzime so razgovorot i popieme uste po nekoja časka. Potpolno opusteni so pomos na alkoholot, razgovorot tečese lagano i stanuvase se počuden, glavna tema na razgovorot sega bese sexsot i nekako kako da bese vo red koga predlozi da gledame porniči. Udobno namesten vo foteljata, so blaga erekcija, gledavme nekolku vreme i komentiravme sto se dogadja, koga go postavi i prasanjeto dali nekogas sum gledal gay pornografija, na sto odgovoriv da nesum no sepak nemam nisto protiv - moram da priznaam da bev radoznal.
Na moe iznenaduvanje scenata seks maško – maško nekako počna da deluva na mene i nesvesno, mojata erekcija stanuvase se pojaka. Udobno uvaljen u drugoj fotelji, moj domaćin se trljao izbočinu na hlačama, gledajući malo gomilu golih muškaraca u akciji na ekranu, malo u mene. Počeo sam da se znojim, ubrzano dišem, erekcija sada vidljiva kroz hlače ….. Uz blagi smiješak, rekao mi je da vidi da mi se ovo sviđa, te da me je dobro procijenio i rekao mi da pogledam kaj ću dobiti kao desert večeras, otkopčao je šlic i izvadio svoju karu od čije bi se veličine i neki glumci iz filma koji smo gledali posramili. Alkohol, pornići, gay koji je čučao u meni, sve se tada promiješalo i jednostavno sam se predao.
Ustao je, uhvatio me za ruku i odveo do trosjeda gdje smo se polako skinuli. Sada potpuno goli, stavio je moju ruku na svoju veliku karu koju sam potpuno nesvjesno počeo drkati, kao da sam do tada hiljadu puta drkao tuđi kurac. Okrenuvši se ka meni i on je počeo da me drka, ljubeći mi lice, vrat, sišući mi bradavice, od čega sam počeo uvijati i stenjati. Polako smo prelazili u ležeći položaj, on na meni trljajući kite u erekciji između nas. Bilo je vrijeme. Ustao je i otišao do kupaone odakle je donio kutiju vazelina, rekavši mi da kleknem na pod i naslonim se laktovima na trosjed. Slušao sam bez pogovora i kao u bunilu, užasno napaljen ali i u strahu od nepoznatog, namjestio sam se kako mi je rekao, očekujući.
Mi gi raširi nozeve, butovite, počnuvajki so prstot da mi go masira i miluva čmarot, se dodeka malku i ne se opušti koga vnimatelno i postepeno počna da navleguva so edniot prst. Malo je zaboljelo ali sam samo zastenjao i još se vise naguzio koliko mi se dopalo. Počeo je da radi sa prstom gore – dole, razrađujući me neko vrijeme, zatim opet vazelin, pa polako opet rukom, ali sada sa dva prsta, dok nisu ušli do kraja, počevši poslije kratke stanke da radi, šireći me.
Boljelo je, jauknuo sam dok je ulazio, stenjao sam, uživao sam mazohistički … Dupe me je boljelo, bio sam na ivici da svršim, kada je izvadio prste, rekavši mi da sam spreman da za pravu stvar. Raširio sam noge još vise, isturivši dupe osjetio sam njegov kurac kako naliježe na moj čmar i uhvativši me za bokove, počeo je da prodire u mene, polako, bez žurbe, nabijajući u mene dio po dio svog velikog kurca. Nabio sam glavu u trosjed da bih prigušio svoje jaukanje, stenjanje, osjećao sam kao da ću se raspasti na dva djela. Boljelo me je, osjećaj je bio nevjerojatan, uživao sam … Smjestivši ga cijelog u mene, zastao je … a onda je počelo guzenje, lagano, ne vadeći ga iz mene, išao i širio se kao užareni klip u meni, a ja sam hvatajući ritam, počeo da se nabijam na njega i miješam dupetom, jeceći od bola i strasti. Kako je polako počeo ubrzavati ritam, više nisam mogao izdržati, počeo sam svršavati, kao nikada do sada, urlajući od bola, osjećaja kakav nikada do sada nisam osjetio, oduševljenja, pomalo i poniženja.
Dok sam se nekontrolirano tresao svršavajući, zastao je nabijen skroz u mene, čekajući da se malo smirim i kada sam se malo smirio, izvadio ga je iz mene, pridigao me, poveo u sobu gdje sam legao na krevet, namjestivši se na stranu, isturivši dupe. Legao je uz mene pozadi, namjestio ga i opet ušao, sada grublje, nanoseći mi još jacu bol ali i užitak, obgrlivši me, uvrčući mi bradavice i stiskajući sise, ljubeći i ližući me po vratu, pojačavajući pa opet usporavajući ritam, vadeći ga skoro do kraja, pa opet se nabijajući, sve brze, sve jace, dahćući mi u uho razne prostote, kako sam sada pravi peder, da je tek počeo, da će me prepoloviti – od kojih sam se samo osjećao postiđen ali više perverzno napaljen, stenjući od bola, strasti, poniženja. Nastavio je tako još neko vrijeme, sada me već karajući bez obzira, duboko, jako, vadeći ga skoro cijelog pa ga munjevito nabijajući do kraja, sve brze, sve jace, dok u jednom momentu nabivsi se do kraja nije zastao i uz urlik počeo da svršava u meni, trzajući se kao pod strujom, puneći me spermom.
Kada se konačno smirio, odvojio se od mene i prevrnuli smo se na ledja, ležeći neko vrijeme u tišini jedan pored drugoga, znojni, slijepljeni, teško dišući. Mene je sve boljelo, osjećao sam se iskorišteno ali ovakav sex nisam nikada u životu mogao da ostvarim sa nekom ženom, bilo je fantastično. Ubrzo me je zagrlio i počeli smo se opet ljubiti, mazimo naše kare i na moje iznenađenje, on je opet dobio užasnu erekciju i rekavši mi da je vrijeme za drugu rundu, podmetnuo mi je jastuke pod donji dio leđa, digao noge na ramena i relativno glatko skliznuo u moje sada već rašireno dupe. Sada vise nije uopće bilo milosti, jahao me je kao pobjesnjeli vepar, izvlačeći iz mene uz jauke, posljednji atom snage i samopoštovanja. Uz luđački finale se nabio i legavši preko mene završio, dokrajčivši me potpuno. Sisao je sa mene, poljubio me duboko u usta, rekavši mi da sam sada uvjeren i da ako želim možemo ovo i da ponekad ponovimo, da bi on volio da se opet karamo.
Od togas veke godina dena kako redovno i diskretno se gledame vo negoviot stan, slobodno prepušten da me vodi kroz naše igrarije."